På en gratis befaring hjelper vi deg å finne ut hvilken varmepumpe som passer ditt behov, og blir enig om best mulig plassering for deg og din bolig. Helt uforpliktende.  

Vurderer du varmepumpe? 

GRATIS befaring tilbys til deg som enda ikke har kjøpt varmepumpe fra Langøen varmepumper. Har du allerede kjøpt varmepumpe fra en annen leverandør så må du bestille montering og ikke befaring.

Montering

Vi monterer din nye varmepumpe bestilt fra oss, eller om du har en fra før. Faglig utført montering er en forutsetning for at din varmepumpe skal fungere optimalt og tåle de påkjenninger den blir utsatt for i vårt kalde nordiske klima.

Vår autoriserte montør har kompetansen som trengs for akkurat dette! Det er mange elementer i en montering som må utføres riktig for at en varmepumpe skal holde i mange år og levere god og stabil varme.

Ved å benytte autorisert montør gjennom oss får du montering av F-gass sertifisert montør, og god oppfølging i ettertid.

Service 

Vi anbefaler at det blir utført vedlikeholdsservice ca annet hvert år. Regelmessig vedlikeholdsservice vil sikre at varmepumpen din gir best mulig effekt, bedre virkningsgrad samt lengre levetid på komponenter og deler. Om varmepumpen har feil eller behov for reparasjon så må vedlikeholdsservice utføres i forbindelse med en diagnose.

Varmepumpens kapasitet reduseres drastisk når den tettes til av smuss og støv. Dette fører til kraftig redusert sirkulasjon som igjen påvirker innemiljøet. Vi anbefaler en dyprens\service av varmepumpen utført hvert 2-3 år, avhengig av bruksmønsteret og plassering. Er det mye svevestøv inne/partikler ute, så er 2-3 år riktig intervall. Er det 1 eller 2 voksne personer som bor i boligen uten husdyr så klarer det seg normalt med 3-4 år.

Tjenesten består av :

  • Rengjøring\rens av aggregat innvendig
  • Kontroll av vifter/motorer
  • Kontroll og rengjøring av utedelen
  • Filterbytte om filter er bestilt i forkant